Нові Nokia можна буде заряджати без дротів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові Nokia можна буде заряджати без дротів

1769
У комплект нових смартфонів лінійки Lumia, які фінська компанія Nokia може представити вже 5 вересня, буде входити зарядний пристрій, що не вимагає підключення до смартфону через кабель.
Як повідомляє техноблог The Verge, в розпорядженні видання опинилися знімки як самих нових смартфонів від Nokia під назвою Lumia 920 і Lumia 820, так і зарядного пристрою у вигляді невеликої платформи, що підключається до мережі.
"Щоб зарядити смартфон, власнику мережі досить буде покласти його на платформу розміром трохи меншу, ніж сам пристрій", - йдеться у блозі.
Очікується, що 5 вересня на прес-конференції в Нью-Йорку Nokia і Microsoft, представлять спільно розроблені смартфони на базі нової операційної системи Windows Phone 8.
Згідно зі знімками, новий Lumia 920 може бути обладнаний 4,5-дюймовим дисплеєм з камерою, створеною за технологією PureView. Роздільна здатність основної камери, ймовірно, складе лише 8 мегапікселів на відміну від 41-мегапіксельної камери, вбудованої в смартфон Nokia 808 PureView.
За неофіційними даними, Lumia 920 з 32 Гб вбудованої пам'яті буде працювати на базі двоядерного процесора з частотою 1,5 ГГц.
Відзначається, що Nokia може почати продажі нових смартфонів вже в кінці жовтня або на початку листопада цього року.
Нагадаємо, раніше голова Nokia заявляв, що компанія не відмовиться від Windows на своїх пристроях.
Раніше повідомлялося, що акції Nokia впали до мінімуму за 16 років на тлі небувалої кризи.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас