Подкаст 30: Чи зможе вугілля стати гідною заміною газу для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 30: Чи зможе вугілля стати гідною заміною газу для України

966
Чи варто вірити рейтингам щодо того, який регіон “годує усіх”, чи може перехід на вугілля звільнити Україну від газової експансії Росії, а також практичні поради щодо того, чи варто зараз класти гроші на депозит – все це в свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
Цього разу ви дізнаєтесь, як криза в Австралії може вплинути на металургію Китаю, а він, в свою чергу, на Україну. Крім того, почуєте думки експертів щодо стану платіжного балансу України і того, як правильно його тлумачити.
Коментаторами у цьому Подкасті стали провідний експерт Центру імені Разумкова Сергій Дяченко, який відповів на запитання читачів сайту щодо збільшення споживання вугілля, а також форумний експерт Дядя Саша, який висловив свою думку щодо статті Олександра Охріменка про стан платіжного балансу.
Хронометраж випуску:
00:55 – Новини: криза в Австралії, перехід України на вугілля, заборона Кабміну використання цін у валюті в рекламі, а також профіцит платіжного балансу.
24:35 – “Хто кого “годує” серед українських регіонів”. Ведучий Олександр Охріменко висловить свою думку щодо даних, які з’явились на Порталі.
35:15 – “Рахівничка”
Матеріали, згадані в Подкасті:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас