Кабмін хоче відремонтувати 170 тис. км доріг за 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін хоче відремонтувати 170 тис. км доріг за 10 років

Казна та Політика
386
Кабінет Міністрів схвалив концепцію державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013-2018 роки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.
Відповідне розпорядження Кабмін ухвалив 3 вересня.
Уряд розраховує, що схвалення розпорядження дозволить визначити пріоритети та завдання розвитку автомобільних доріг загального користування на 2013-2018 роки на основі системних методів: впровадження комплексу заходів нормативно-правового забезпечення, формування стабільних джерел фінансування дорожнього господарства, проведення реформ управління автомобільними дорогами загального користування.
Основною метою концепції Кабмін вважає забезпечення ефективного фінансування та розвитку існуючої мережі автодоріг загального користування за маршрутами міжнародних національних транспортних коридорів, підвищення безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень пасажирів і вантажів, реформування системи державного управління автомобільними дорогами загального користування.
За даними прес-служби Кабміну, в Україні понад 170 тис. кілометрів автомагістралей, які потребують реконструкції та ремонту.
Нагадаємо, що в липні Кабмін схвалив залучення позики у Світового банку в розмірі 450 млн доларів для покращення автомобільних доріг.
Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що темпи дорожнього будівництва необхідно збільшити в 5 разів, щоб за 10 років повністю модернізувати мережу автодоріг в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас