Міноборони збирається за 5 років обновити 86 старих літаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони збирається за 5 років обновити 86 старих літаків

853
Україна планує за п'ять років отримати 86 модернізованих літаків і перевести на експлуатацію існуючий парк
Як повідомили в Міністерстві оборони України, про це повідомив командувач повітряних сил збройних сил України генерал-лейтенант Юрій Байдак.
За його словами, перші 12 модернізованих літаків МіГ-29, Су-25 та Л-39, які взяті на озброєння, проходять військові випробування в авіаційних частинах тактичної авіації, а також планується відремонтувати або перевести на експлуатацію за технічним станом 85 літаків і вертольотів.
Також Україна активно впроваджує вітчизняну програму вертольотобудування, в рамках якої модернізуються вертольоти Мі-8Т та Мі-2.
На даний момент в експлуатації в авіаційних частинах і навчальних закладах повітряних сил знаходиться 15 авіаційних тренажерів, в тому числі 4 сучасні зразки виробництва 2007-2012 років, характеристики яких відповідають кращим світовим зразкам.
Разом з тим Байдак зазначив, що в даний час розглядається можливість приєднання України до одного з консорціумів зі створення перспективного тактичного літака.
Як повідомляли "Комментарии", Міністерство оборони України планує витратити 79,1 млн. гривень на ремонт вертольотів Мі-24 під стандарт ООН
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас