Азаров погрожує підняти ціни на російські авто - на 1 тис. дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров погрожує підняти ціни на російські авто - на 1 тис. дол

3629
Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє, що якщо Україна введе утилізаційний збір, то російські легкові автомобілі на українському ринку подорожчають в середньому на 1 тис. доларів. Про це він сказав на лекції студентам Київського національного університету будівництва і архітектури.
"Якщо і ми теж на російські машини введемо якусь плату за утилізацію, то російські автомобілі, які приходять на наш ринок, будуть коштувати на 1 тис. доларів дорожче, і українці не будуть їх купувати", - сказав Азаров.
За оцінкою прем'єра, з введенням Росією з 1 вересня утилізаційного збору на автомобілі українські легкові автомобілі на російському ринку подорожчають в середньому на 600-1 000 доларів, а вантажні - на 20 тис. доларів.
Як повідомляло агентство, Кабінет Міністрів має намір підготувати проект угоди з Росією, який передбачає умови незастосування утилізаційного збору для колісних транспортних засобів, що поставляються з України.
Росія ввела з вересня утилізаційний збір на поставлені в країну, в тому числі з України, колісні транспортні засоби.
Раніше Азаров висловлював упевненість, що цей збір України не торкнеться, оскільки питання обговорювалося Президентом Віктором Януковичем з Президентом Росії Володимиром Путіним під час зустрічі в Сочі (Росія) 25 серпня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас