ПР: Якщо зараз нічого не змінимо у пенсійному царстві-королівстві, крах настане за 2 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: Якщо зараз нічого не змінимо у пенсійному царстві-королівстві, крах настане за 2 роки

Казна та Політика
4890
Держава зараз не в змозі забезпечити бажаний рівень пенсій всьому населенню пенсійного віку. Про це сьогодні під час онлайн-конференції заявила народний депутат від фракції "Партія регіонів" Олена Бондаренко.
"Пенсія буде відповідати (бажаному населенням) рівню тоді, коли у держави з'являться на це економічні підстави, тобто грубо кажучи гроші. Зараз говорити про те, що держава може закрити всі свої потреби в усіх своїх напрямках, в тому числі щодо гідного рівня пенсій, ми не можемо. У нас немає цих грошей, їх потрібно заробити", - сказала вона.
За її словами, непопулярні рішення, які приймаються Партією регіонів, зокрема пенсійна реформа - це заділ на майбутнє.
"Ми чудово розуміємо, що якщо зараз нічого не змінимо у пенсійному царстві-королівстві, то у нас з вами фактично крах Пенсійного фонду настане через два роки. Що ми будемо робити через два роки? Звісно, ми не могли сидіти-чекати: ось спочатку він завалиться, зруйнується, а потім ми що-небудь нове придумаємо. Треба вже зараз робити превентивні кроки, щоб цього не сталося", - зазначила Бондаренко.
Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив, що мінімальна пенсія за віком збільшилася на 5,5%.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас