Точка зору: конкуренти почали проти української зброї інформаційну війну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: конкуренти почали проти української зброї інформаційну війну

Казна та Політика
747
Фінансово-економічні показники діяльності компанії ДП "Укрспецекспорт" зростають, заявив в.о. гендиректора ДК "Укрспецекспорт" Дмитро Перегудов.
"Якщо в 2009-му виручка від експортно-імпортних операцій склала 799,5 млн. дол. CША, то в 2011-му - 1 004,76 млн. дол. США. Портфель замовлень ДК "Укрспецекспорт" та її дочірніх підприємств на 3-5 років за попередніми розрахунками становить понад 5 мільярдів доларів США. І це - реальні цифри, а не оптимістичний прогноз. Виходячи з інтенсивності інформаційної війни проти України, в цей "портфель" мріє зазирнути чимало наших конкурентів", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сегодня".
За його словами, за останні три роки обсяги експортно-імпортних операцій ДК "Укрспецекспорт" зросли на чверть, а загальна виручка вперше перевищила показник 1 мільярд доларів.
Як вважає Дмитро Перегудов, основоположником цих результатів був нинішній міністр оборони Дмитро Саламатін, який раніше очолював "Укрспецекспорт": "Саме з його приходом і почалися позитивні зміни в роботі компанії та і галузі в цілому. Це людина-реформатор: прагматик, що знає справу. Він прибрав зайву ланку посередників з ринку і вони досі не можуть йому цього пробачити: "заказушними" статтями обліплений весь інтернет", - поскаржився Перегудов.
Однак він упевнений, що сьогоднішні успішні показники компанії - гарне підтвердження того, що радикальні кроки потрібно робити і вони приносять швидкий і позитивний результат.
Варто відзначити, що в 2011 році товари і послуги військового та спеціального призначення поставлялися в 62 країни світу. Основними споживачами української оборонної продукції залишаються країни Азії (45%) і Африки (30%). Лідерами серед них є Ірак, Індія, Таїланд, Алжир, Китай.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас