Корея пропонує Україні спільне виробництво швидкісних поїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корея пропонує Україні спільне виробництво швидкісних поїздів

1205
Корея пропонує Україні спільне виробництво швидкісних потягів. Про це заявив уповноважений Президента Республіки Корея Лі Дже О під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.
"Корея готова до співпраці. Зокрема, пропонує спільне виробництво швидкісних потягів в Україні, будівництво швидкісних залізниць міжобласного та міждержавного сполучення, зацікавлена в участі в будівництві терміналу скрапленого газу та у створенні в Україні "електронного уряду" та інших проектах", - йдеться в повідомленні.
Азаров у свою чергу зазначив, що Україна також зацікавлена розвивати співробітництво з Кореєю в питанні створення швидкісного залізничного руху.
Прем'єр-міністр підкреслив, що Україна і Корея вже мають досвід співпраці в напрямку впровадження швидкісного залізничного руху: в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року були закуплені в Кореї швидкісні поїзди.
Нагадаємо, Азаров вчора заявив, що Україна більше не буде купувати поїзди Hyundai, а буде купувати поїзди українського виробництва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас