Integrites представляє інтереси BBC Worldwide — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites представляє інтереси BBC Worldwide

223
21 серпня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступає юридичним радником британської медіа корпорації – BBC Worldwide Ltd з питань вирішення спорів в СНГ.
В рамках проекту, МЮФ Integrites представляє інтереси BBC Worldwide Ltd з питань вирішення крупного спору, предметом якого є проблемна дебіторська заборгованість компанії ОО Сноб Медіа (входить в медіа групу "Живи!"), яка виникла внаслідок невиконання зобов’язань згідно ліцензії на трансляцію відеоконтенту.
Юридичне супроводження BBC Worldwide Ltd здійснюється під керівництвом Керуючого партнера МЮФ Integrites В’ячеслава Корчева, Керуючого партнера російського офісу Романа Кривошеєва, за участю команди юристів Integrites у складі Олександра Рязанцева та Олега Свентуха.
Британська Телерадіомовна Корпорація (ВВС) — комплекс радіо-, інтернет- та телемовлення Великобританії. За кількістю слухачів BBC є найбільшою телерадіомовною компанія у світі. Медіакорпорація здійснює як внутрішні, так і зовнішні Інтернет- та телерадіомовлення, що проводиться Всесвітньою службою BBC. До BBC Worldwide належать такі міжнародні канали як: BBC Prime, BBC Canada и BBC America.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас