Конференція iPROMO 2012: створення інтернет-стратегії на практиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конференція iPROMO 2012: створення інтернет-стратегії на практиці

163
12 вересня 2012 в Києві відбудеться унікальна нетворкінг-сесія зі створення інтернет-стратегії - iPROMO 2012. Якщо Ви керуєте власним бізнесом і замислюєтесь про необхідність більш активної присутності в Інтернеті, або ж працюєте у відділі маркетингу і прагнете ефективно прорекламувати свою компанію/товар/послугу в мережі, Вам варто взяти участь в iPROMO 2012.
iPROMO 2012 - міжнародна конференція з просування бізнесу в Інтернеті, яка проходить під егідою компанії "Ашманов і партнери України". У 2012 році конференція відбудеться вже вдруге і пройде в новому форматі, ключова особливість якого - практичний воркшоп по розробці стратегії присутності в Інтернеті. Онлайн-середу насичена різноманітними можливостями для просування, однак запорукою успішного маркетингу є грамотно продумана стратегія, спеціально створена для конкретного бізнесу або продукту.
Своїми знаннями і експертними баченням актуальних тенденцій в сфері онлайн-маркетингу з учасниками конференції поділяться: Ігор Ашманов, керуючий партнер компанії "Ашманов і партнери" (Росія), Олександр Ольшанський, президент холдингу "Інтернет Інвест Груп" (Україна), Дмитро Сатін, генеральний директор компанії UsabilityLAB (Росія), Тарас Тарасов, IT-підприємець, директор компанії Games Industry Consulting, ідеолог конференції Sociality Rocks! та ін В якості спікерів на iPROMO 2012 також заявлені представники традиційного бізнесу (продукти харчування, рітейл тощо), які розкажуть, як у них вийшло вибудувати свою інтернет-стратегію і як продумана присутність в онлайн-просторі сприяє розвитку бізнесу в традиційному оффлайн-середовищі.
Друга половина дня конференції буде присвячена інтерактивному воркшопу: аудиторія, розділена на групи, в режимі реального часу і під керівництвом експертів компанії "Ашманов і партнери Україна" власноруч створить інтернет-стратегію для просування обраного навмання бізнесу. Фінальні коментарі експертів і практиків допоможуть зрозуміти, де були допущені помилки, і скорегують напрацювання з урахуванням реально працюючих кейсів.
ТІЛЬКИ ДО 1 ВЕРЕСНЯ ДІЄ ЗНИЖКА 30% або можливість придбати 2 КВИТКА ЗА ЦІНОЮ 1!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас