Інвесткомпанія Баффета позбулася всіх акцій Intel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесткомпанія Баффета позбулася всіх акцій Intel

Фондовий ринок
1049
Компанія Berkshire Hathaway мільярдера Уоррена Баффета заявила про продаж всіх акцій корпорації Intel, найбільшого виробника мікропроцесорів у світі. Про це пише Huffington Post. Баффет продав 7,7 мільйона акцій компанії або близько 0,14 відсотка від її капіталу.
Одночасно Berkshire Hathaway додала до свого портфелю частки в нафтових компаніях National Oilwell Varco і Phillips 66, придбавши 2,8 мільйона та 27 мільйонів акцій цих структур відповідно.
Крім того, компанія Баффета реалізувала значну частину своїх часток в акціях корпорацій з виробництва споживчих товарів - Johnson & Johnson і Procter & Gamble. В J&J частка Berkshire знизилася більш ніж у півтора рази.
Інвестиції Уоррена Баффета завжди викликають інтерес у третіх сторін через успішність його інвесткомпанії, загальний обсяг акцій у розпорядженні якої в грошовому вираженні становить 74,3 мільярда доларів.
Більшу частину інвестиційних рішень в Berkshire приймає сам Баффет, проте в офіційних звітах не відображається, проведені ті чи інші угоди главою фірми чи двома іншими провідними менеджерами - Тоддом Комбсом і Тедом Уешлером. Як раніше заявляв мільярдер, ці двоє управляють активами на 2,75 мільярда доларів кожен, тоді як на Баффета припадає все інше.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас