Оператори мобільного зв'язку будуть спільно будувати мережу в метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оператори мобільного зв'язку будуть спільно будувати мережу в метро

452
Оператори мобільного зв'язку домовилися про спільне будівництво і володіння GSM-мережею мобільного зв'язку в Київському метрополітені. Про це повідомив головний виконавчий директор ТОВ Астеліт (бренд life:) Олександр Барінов.
Як передає його слова Інтерфакс-Україна, до теперішнього часу всі оператори зіткнулися з проблемою неможливості користування абонентами в метро послугами мобільного зв'язку, у тому числі відправляти/отримувати SMS-повідомлення та користуватися мобільним інтернетом.
"Тому оператори сіли за стіл переговорів, спільно розробили технічні вимоги, провели тендер, заручилися підтримкою міської влади. Зараз ми підходимо до фінішної прямої, коли будемо не тільки спільно будувати інфраструктуру, а й спільно володіти нею", - зазначив виконавчий директор Астеліту.
Він також підтвердив, що генеральним підрядником будівництва буде власник Укртелекому ТОВ ЕСУ.
Барінов висловив сподівання, що будівництво мережі в київському метро почнеться вже цього року.
Нагадаємо, КМДА 6 березня 2012 р. оголосила конкурс із залучення інвестора до будівництва інфраструктури мобільного зв'язку в київському метро. В рамках проекту планується покрити зв'язком 44 станції метро. Орієнтовна вартість будівництва - 70 млн. грн. (без ПДВ).
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас