Мережа Hilton втратила єдиний готель у Парижі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа Hilton втратила єдиний готель у Парижі

Нерухомість
1247
Американський концерн Hilton втратив єдиний готель в межах Парижа через конфлікт з власником будівлі.
Hilton має ще чотири готелі в регіоні Іль-де-Франс (La Défense, Roissy, Orly і Trianon Palace Waldorf Astoria de Versailles), але готель Hilton Arc de Triomphe був єдиним володінням концерну, розташованим в центрі Парижа.
Це великий 4-зірковий готель з 500 номерами, розташований по вулиці Курсель у фешенебельному восьмому окрузі Парижа. Готель є власністю товариства SIHPM, очолюваного Альбером Коеном.
SIHPM, яке довірило правління готелем корпорації Hilton в 2003 році, звинуватило мережу готелів у "зміні комерційної стратегії, що призвела до порушення зобов'язань корпорації по відношенню до суспільства". 5 липня товариство вимагало анулювання повноважень з управління через суд.
Погодившись з власником готелю і виявивши упущення другої за величиною світової готельної мережі, суд анулював контракт щодо управління готелем від 2003 року. Суд надав суспільству SIHPM три місяці для того, щоб вивести із справ готелю всі згадки про марку Hilton.
Нагадаємо, знаменитий готель Ritz в центрі Парижа закрили на реконструкцію. Більше двох з половиною років будуть вестися тут роботи. Вони обійдуться у 140 млн євро і покликані надати новий блиск обителі розкоші, яку вже давно тіснять конкуренти. Всім співробітникам готелю - а їх 460 - гарантовано збереження робочих місць.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас