Влада Севастополя просить туристів не відпочивати на диких пляжах - вони смертельно небезпечні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Севастополя просить туристів не відпочивати на диких пляжах - вони смертельно небезпечні

1673
Влада Севастополя закликає відпочиваючих не відвідувати дикі пляжі. З таким проханням вона змушена звернутися, щоб не допустити нещасні випадки в результаті обвалення берегового схилу.
Начальник управління у справах надзвичайних ситуацій міськдержадміністрації Мирослав Сагайдак в понеділок увечері в ефірі регіональної державної телерадіокомпанії попросив жителів і гостей міста користуватися лише тими місцями відпочинку, "які позначені і безпечні".
"Ми категорично просимо не відвідувати "дикі" пляжі, тим більше Фіолент (мис Фіолент - ред.), який сьогодні становить дуже велику небезпеку. Просимо іноді піднімати очі вище. Дивіться, що діється на береговому схилі", - сказав він.
Як зазначив Сагайдак, небезпечними є також дикі пляжі в районі села Орловка, селища Кача, "де сьогодні йде інтенсивне обвалення берегової смуги".
Як повідомлялося, увечері 12 серпня на дикому пляжі на мисі Фіолент в результаті обвалення каменів загинув 16-річний місцевий підліток. Всього під каменепад потрапили 7 росіян і 5 місцевих жителів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас