Нафта незначно дешевшає на очікуванні даних із США і єврозони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта незначно дешевшає на очікуванні даних із США і єврозони

Енергетика
200
Світові ціни на нафту у вівторок демонструють негативну динаміку напередодні оприлюднення даних щодо роздрібних продажів у США і з розвитку економіки єврозони, свідчать дані торгів.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) станом на 8.55 мск знизилася на 0,01 долара, або на 0,01%, - до 92,72 долара за барель. Вартість вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знизилася на 0,36 долара, або на 0,32%, - до 113,24 долара за барель.
Пізніше у вівторок інвестори очікують публікацію даних щодо ВВП єврозони в другому кварталі 2012 року. Експерти прогнозують, що показник скоротився на 0,2% в квартальному і на 0,4% річному вираженні.
Пізніше Міністерство торгівлі США представить дані щодо роздрібних продажів у країні за липень. За прогнозами аналітиків, в звітному місяці відбулося зростання продажів на 0,3% після зниження їх обсягу на 0,5% місяцем раніше.
"Слабка динаміка на ринку пояснюється небажанням учасників торгів робити якісь різкі рухи на тлі відсутності свіжих новин, які могли б змінити ситуацію. Дані щодо роздрібних продажів у США привернуть увагу ринку, бо вони прояснять ситуацію і покажуть, чи є поліпшення статистики щодо ринку праці індикатором підвищення рівня довіри до економіки країни", - сказав агентству Bloomberg головний ринковий аналітик CMC Markets у Сіднеї Рик Спунер (Ric Spooner).
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас