Пасажирам Alitalia під час польоту видаватимуть планшети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажирам Alitalia під час польоту видаватимуть планшети

713
Стюардеси і пасажири італійської авіакомпанії Alitalia отримають планшети Motorola XOOM 2.
Пристрої бортпровідників будуть містити всю необхідну інформацію про пасажирів бізнес-класу. Крім особистого профілю бізнес-пасажирів, планшет надасть інформацію про їхні переваги при виборі бортового харчування або місця в салоні, історію їх польотів, а також незручності, з якими вони зіткнулися в минулому на рейсах Alitalia.
Представники італійської авіакомпанії вважають, що дане нововведення забезпечить кожному пасажиру індивідуальний підхід і допоможе синхронізувати сервіс до потреб пасажирів у режимі реального часу.
Відзначається, що програмне забезпечення і можливість підключення до Інтернету дозволять бортпровідникам Alitalia оперативно отримувати актуальну інформацію та виконувати всі бортові процедури без зайвих витрат часу. Все це дозволить підвищити ефективність і швидкість обслуговування.
Крім того, планшети Motorola XOOM 2 будуть введені до складу бортових розважальних систем для пасажирів бізнес-класу, повідомляє HDBlog.
Раніше повідомлялося, що один з найбільших авіавиробників Airbus планує покласти на планшет iPad функції електронної системи бортової документації (Electronic Flight Bag, EFB).
Компанія розраховує використовувати планшет з додатками, що представляють документи і утиліти для обчислень, які необхідні пілотам на борту літака. Пакет програм для мобільного пристрою назвали FlySmart with Airbus.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас