Українців у Єгипті змушують сидіти в готелях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українців у Єгипті змушують сидіти в готелях

3054
Туроператори скасовують екскурсії, а туристам радять не виходити з готелів.
У зв'язку з неспокійною обстановкою в Єгипті Міністерство закордонних справ України рекомендує утриматися від туристичних поїздок в низку міст Єгипту - Каїр, Александрію, Асуан, Луксор, Таба, Порт-Саїд, Суец, Ель-Аріш, Рафіх і регіон Північного Синаю.
Разом з тим туристам, які вже відпочивають в Хургаді, рекомендується проводити відпочинок в межах території готелю і утриматися від неорганізованих поїздок в місто і за його межі, пише "Комсомольская правда в Украине".
"Останнім часом ми не продавали путівки в Табу, - зазначає фахівець з туризму Катерина Павлінська. - Туди їдуть лише ті, хто хоче за одну поїздку відпочити в Єгипті і відвідати Ізраїль. Але зараз через те, що там неспокійно, туристи самі не їдуть в цей регіон".
Також туроператори заявляють, що виконують рекомендації МЗС і вже скасували екскурсії в регіони, які перерахувало міністерство.
"Але ніхто не може заборонити туристам вийти і купити екскурсію за межами готелю у місцевих гідів. В цілому ж це не перше попередження для відпочиваючих, МЗС періодично їх оновлює, але, як показує практика, якщо не залишати територію готелю, то ніяка небезпека туристам не загрожує", - підкреслюють експерти і зазначають: турпотік до Єгипту за останній час не зменшився, тому ціни на путівки поки не падають.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас