Тігіпко: Підвищення ціни на газ для населення не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Підвищення ціни на газ для населення не буде

337
Підвищення вартості газу для населення і теплокомуненерго не буде, запевняє віце-прем'єр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.
"Відразу скажу: ніякого підняття цін газу для населення і теплокомуненерго не буде. Точка. Якщо навіть ми колись і підемо на підняття цін, то це буде зроблено за зовсім іншим механізмом", - сказав він на прес-конференції в Дніпропетровську, відповідаючи на запитання кореспондента агентства.
С.Тігіпко зазначив, що є країни, в яких вже розроблені такі механізми, однак будь-які підходи вимагають фундаментального обговорення.
"Сьогодні ніяких проблем створювати населенню ми не будемо. Залишити людей наодинці з найвищою ціною по всьому світу, яку ми підписали, ми не можемо. Ми будемо намагатися закривати проблеми з бюджету", - підкреслив віце-прем'єр.
Він також зауважив, що за 2011 рік Україна переплатила Росії за газ на 46 млрд грн більше, ніж Білорусь.
С.Тігіпко перебуває в Дніпропетровську з робочим візитом. Він ознайомився з роботою територіального центру соціального обслуговування та управління Пенсійного фонду України в Бабушкінському районі, з роботою залу з прийому та обслуговування громадян за принципом "єдиного вікна" і "Регіонального центру освіти інвалідів Національної металургійної академії України", відвідав бібліотеку металургійної академії та поспілкувався з професорсько-викладацьким складом академії.
Віце-прем'єр відвідав ВАТ "Дніпротяжмаш" та ознайомився з роботою випробувального комплексу "Сухий космодром", а також провів нараду з реалізації на території Дніпропетровської області соціальних ініціатив президента України Віктора Януковича.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас