Звинувачення вимагає засудити Луценка до 2,5 років в'язниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Звинувачення вимагає засудити Луценка до 2,5 років в'язниці

423
Сторона державного обвинувачення просить Печерський районний суд засудити екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до 2,5 років позбавлення волі, з позбавленням на три роки права обіймати адміністративно-виконавчі посади.
Такий термін покарання сьогодні під час дебатів в Печерському районному суді Києва оголосив представник держобвинувачення Дмитро Лобань, пише УНІАН.
Сторона обвинувачення підкреслює, що оскільки Юрію Луценку вже призначено покарання за вчинення більш тяжкого злочину, то, відповідно, вирок за цей злочин поглинає покарання за менш тяжкий злочин.
Колишнім співробітникам Департаменту карного розшуку МВС України Володимиру Тарасенку та Олегу Павленову звинувачення просить призначити покарання у вигляді також 2,5 років обмеження волі з відстрочкою виконання покарання на три роки, а також на три роки позбавити їх права обіймати адміністративно-виконавчі посади.
На переконання прокуратури, в ході судового слідства були належним чином і повністю досліджені всі обставини скоєння злочину підсудними та досліджені всі докази по справі, які підтверджують їхню провину.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас