Азаров пообіцяв зарплату 8 тис. грн. - у високотехнологічних галузях економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров пообіцяв зарплату 8 тис. грн. - у високотехнологічних галузях економіки

1074
Зарплата у високотехнологічних галузях економіки становитиме 8 тисяч гривень. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час відвідин ПАТ "Бель Шостка Україна" в рамках робочої поїздки в Сумську область, йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.
"Ми поставили завдання у високотехнологічних галузях вийти на середню заробітну плату 8 тисяч гривень. Це складне завдання. Але якщо виробництво високотехнологічне і виробляє надзвичайно якісну продукцію, має ринок збуту, то у нього і є можливість платити людям нормальну зарплату", - сказав Микола Азаров.
При цьому він додав, що Уряд буде створювати умови, щоб кількість високотехнологічних підприємств в Україні зростала. За його словами, держава буде вкладати кошти в розвиток інфраструктури, зокрема в інженерну підготовку майданчиків для будівництва таких підприємств.
Крім того, глава Уряду поцікавився у працівників підприємства про середньомісячну зарплату. Прем'єр-міністра поінформували, що середня заробітна плата становить 5 тисяч гривень.
"Для України це хороша зарплата", - сказав Микола Азаров.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас