Google випробував безпілотні автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випробував безпілотні автомобілі

1196
Інтернет-корпорація Google повідомила, що безпілотні автомобілі, модифіковані компанією, проїхали вже понад 300 тис. миль (понад 480 тис. км), не потрапивши при цьому в жодну аварію.
В процесі досліджень безпілотників компанія дозволила співробітникам їздити поодинці, в той час як раніше в подібних автомобілях їздили тільки двоє випробовувачів, згідно з повідомленням в офіційному блозі Google.
На даний момент пасажири безпілотних авто їздять у них, щоб стежити за правильністю дій бортового комп'ютера, і займають водійські місця. Проте в Google сподіваються, що технологія дозволить людям більш продуктивно проводити час в дорозі.
Крім того, інтернет-гігант повідомив про поповнення парку безпілотних автомобілів гібридним кросовером Lexus RX450h. У корпорації вважають, що новий автомобіль допоможе випробувати технологію водіння авто без участі водія в нових умовах і на нових типах місцевості.
Нагадаємо, 7 травня Google отримала першу ліцензію в світі на тестування безпілотних автомобілів на дорогах загального користування штату Невада. Першим безпілотним автомобілем компанії став гібрид Toyota Prius.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас