Рубіні: Олімпіада-2012 обернеться фінансовою катастрофою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рубіні: Олімпіада-2012 обернеться фінансовою катастрофою

2038
Американський експерт Нуріель Рубіні, відомий також як Доктор Вирок, дав досить песимістичну оцінку Олімпіади, що проходить зараз в Лондоні, з позиції її впливу на фінансове становище міста, повідомляють ФІНАНСИ bigmir)net.
"Олімпіада стала справжнім провалом для Лондона - в місті все спорожніло: готелі, ресторани, кафе. Місцева влада до смерті налякала всіх своїми попередженнями про великий наплив людей", - написав сьогодні у своєму акаунті в Twitter професор економічних наук Нуріель Рубіні.
Як відомо, ще задовго до початку Ігор лондонські чиновники закликали всіх городян і туристів, у яких немає квитків на Олімпіаду, сидіти вдома - оскільки місто і так буде заповнене сотнями тисяч спортивних фанатів. В результаті цих залякувань Лондон перетворився на місто-зомбі, пише Рубіні.
"Веест-Енд, де звичайним недільним вечором збираються юрби людей, сьогодні спорожнів - в барах і кінотеатрах ні душі. Вони просто розполохали всіх туристів, які в даний час року повинні були б повалити в місто. А два мільйони жителів і зовсім змусили працювати вдома", - продовжує експерт.
На його думку, місто не те що нічого не заробить за час Ігор, але ще й залишиться в мінусі через значний відтік покупців.
Нагадаємо, що британський уряд намагається використати Олімпійські ігри як можливість для залучення інвестицій.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас