Поїзд Hyundai з технічних причин не вийшов у рейс - на цей раз зі Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поїзд Hyundai з технічних причин не вийшов у рейс - на цей раз зі Львова

4250
Швидкісний поїзд Hyundai напередодні, 7 серпня, сполученням Львів - Київ не зміг вийти в рейс.
Зокрема, як йдеться в повідомленні державної компанії Укрзалізниця, пасажирів електропоїзда № 170л Інтерсіті+, які мали здійснити поїздку 7 серпня, пересадили на поїзд нижчої класифікації, регіональний експрес, - у вагони купейного типу з сидячими місцями.
У результаті поїзд спізнився до Києва приблизно на 2 години. У своєму повідомленні УЗ також запевняє, що пасажирам зазначеного поїзда буде повернена різниця вартості проїзду.
"Пасажирам, які з проїзними документами звернуться до будь-яку касу залізниць України, буде повернена різниця вартості проїзду", - заявили в держкомпанії.
Разом з тим, говорячи про причини невиходу нового швидкісного поїзда в рейс, залізничники лише відзначили, що це сталося з технічних причин. Деталі в даний час з'ясовують експерти.
Нагадаємо, що швидкісний поїзд Hyundai сполученням Донецьк-Київ зламався під Полтавою 12 липня.
Як повідомлялося, 23 червня швидкісний поїзд Hyundai №170 сполученням Львів-Київ, який мав прибути в столицю об 11:55, запізнився на 2 години.
Віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесников уже заявив, що в деяких українських ЗМІ розгорнута цілеспрямована інформаційна війна проти впровадження швидкісного залізничного руху в країні.
Нагадаємо, що Укрзалізниця розробляє схему виплат компенсацій пасажирам за запізнення поїздів Інтерсіті+ більше, ніж на 30 хвилин. Раніше, 27 травня новий електропоїзд Hyundai сполученням Київ - Харків запізнився на 20 хвилин у першому рейсі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас