Німці будуть лобіювати українську заявку на Олімпіаду-2022 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці будуть лобіювати українську заявку на Олімпіаду-2022

611
Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами прогнозує затвердження Кабінетом міністрів національного проекту з підготовки до зимової олімпіади 2022 року, яка пройде в Україні, до 16 серпня. Про це журналістам сказав голова Держнацпроекту Владислав Каськів.
"Цей проект серед інших обговорювалося вчора на засіданні з прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Завтра в Будинку уряду відбудеться презентація проекту, на якій будуть присутні усі зацікавлені структури, тож, я думаю, наступного понеділка-середи проект буде затверджений Кабміном", - сказав він.
Каськів зазначив, що на даний момент розробкою проекту займається німецька компанія, яка була рекомендована Україні Олімпійським комітетом.
За словами Каськіва, німецька компанія має досвід роботи з членами Олімпійського комітету, і чітко розуміє олімпійські стандарти. Тому її запрошення пов'язане, перш за все, з тим, що вона може сприяти позитивному рішенню Олімпійського комітету з приводу української заявки.
Каськів нагадав, що заявка України буде подана в 2014 році.
Як повідомлялося, наприкінці липня прем'єр-міністр Микола Азаров зустрівся з президентом МОК Жаком Рогге. На цій зустрічі Рогге позитивно оцінив перспективи України прийняти зимову Олімпіаду-2022.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас