Держкомпідприємництва створить регіональні представництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держкомпідприємництва створить регіональні представництва

205
Державна служба з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва) відкриє регіональні представництва в усіх областях України, АРК, Києві та Севастополі.
Відповідним розпорядженням № 540-р від 1 серпня поточного року Кабінет міністрів України схвалив створення чотирьох управлінь у західному, північному, центральному, східному та південному регіонах.
Згідно з урядовим розпорядженням, управлінню представництв Держкомпідприємництва в північному регіоні будуть підпорядковані: відділ у Києві та Київській області, відділ у Сумській, Чернігівській та Харківській областях і відділ у Волинській, Житомирській та Рівненській областях.
У свою чергу управління представництв в центральному регіоні - відділ у Дніпропетровській та Полтавській областях і відділ у Вінницькій, Кіровоградській та Черкаській областях.
Держкомпідприємництва також створить управління представництв в східному і південному регіонах, яким будуть підпорядковані: відділ у Донецькій і Луганській областях; відділ в АРК, Севастополі та Херсонській області; відділ у Запорізькій, Миколаївській та Одеській областях.
У західному регіоні управлінню представництв Держкомпідприємництва - відділ у Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях і відділ у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас