Nokia анонсує нові смартфони вже через місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia анонсує нові смартфони вже через місяць

1312
У Nokia давно не було оновлення асортименту смартфонів, Lumia 900 не стала особливо популярним пристроєм, не кажучи вже про Nokia 808 PureView, і, відповідно, настав час щось у цьому напрямку робити. Оскільки фінська компанія підтримала Microsoft і Windows Phone, то варто чекати новинок саме в цій галузі. Більше того, в Bloomberg з'явилися дані щодо анонсу перших пристроїв Nokia на базі Windows Phone 8.
Так, очікується, що компанія представить нову лінійку смартфонів на спеціальному заході Nokia World, який відбудеться 5 вересня цього року. Ситуація на ринку в цей час буде дуже напружена, що пов'язано з передбачуваним анонсом iPhone наступного покоління, який повинен відбутися 12 вересня цього року.
Крім цього, в кінці серпня Samsung представить Galaxy Note 2, гібрид смартфона і планшета з 5,5-дюймовим дисплеєм, вбудованим дігітайзером і електронним пером.
Інформації про технічні характеристики майбутніх смартфонів Nokia поки немає. Передбачається, що у продажу вони з'являться до кінця поточного року.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас