США можуть продовжити податкові пільги для середнього класу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США можуть продовжити податкові пільги для середнього класу

Казна та Політика
277
Боротьба з безробіттям у США вимагає вживання додаткових заходів, запропонованих президентом США, йдеться в заяві голови групи економічних радників президента Алана Крюгера.
Наголошується, що кількість робочих місць в несільськогосподарських галузях економіки США в липні виросла на 163 тисячі. У той же час, рівень безробіття за підсумками липня не виправдав надії аналітиків - 8,3% проти 8,2% місяцем раніше.
"Критично важливо, щоб ми, вибираючись з прірви рецесії, що почалася в грудні 2007 року, продовжували проводити політику будівництва економіки, яка працює для середнього класу", - йдеться в заяві Крюгера.
За його словами, "щоб примножити прогрес останніх кількох років, президент Обама запропонував продовжити дію податкових пільг для середнього класу, які позбавлять сім'ї від необхідності платити зайві 2 тисячі 200 доларів на рік".
"Крім того, щоб створити додаткові робочі місця в найбільш постраждалих від рецесії секторах, президент продовжує підтримувати заходи, що передбачаються ще не ухваленим законопроектом, в тому числі інвестиції в інфраструктуру, що дозволяють перебудувати наші порти, дороги та магістралі, і допомогу владі штатів і місцевій владі, з тим щоб вони припинили тимчасові звільнення і знову наймали на роботу тисячі вчителів та рятувальників", - сказано в повідомленні.
Раніше повідомлялося, що кількість робочих місць в економіці США збільшилася в липні на 163 тис., свідчать дані міністерства праці країни. Аналітики, опитані агентством Bloomberg, прогнозували зростання кількості робочих місць минулого місяця на 100 тис. Згідно з переглянутими даними, в червні приріст склав 64 тис., а не 80 тис., як повідомлялося раніше.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас