В Азарова придумали, як покращити вітчизняне паливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азарова придумали, як покращити вітчизняне паливо

Енергетика
692
Урядом затверджено план заходів щодо зменшення вмісту сірки в деяких видах рідкого палива відповідно до вимог Директиви 1999/32/ЕС. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
Відповідне розпорядження, розроблене Міністерством економічного розвитку і торгівлі, ухвалене 1 серпня 2012 року на засіданні Кабінету Міністрів України.
Зазначений документ передбачає скорочення виробництва високосірчистих нафтопродуктів в Україні, а також налагодження дієвого контролю за виробництвом нафтопродуктів і проведенням робіт з реконструкції та модернізації нафтопереробних підприємств, розробку і впровадження державних стандартів на певні види рідкого палива з урахуванням вимог Директиви 1999/32/ЕС .
Вимоги цієї Директиви не поширюються на бензини, дизельне паливо, а також палива, які використовуються у позашляхових транспортних засобах та на сільськогосподарських тракторах. У той же час зниження викидів діоксиду сірки в Україні, які утворюються при спалюванні окремих типів рідких видів палива, необхідно досягти шляхом скорочення викидів діоксиду сірки від спалювання мазуту і важкого дизельного палива.
Реалізація розпорядження сприятиме виконанню зобов'язань України в рамках Договору про заснування Енергетичного Співтовариства, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.08.2011 №733-р.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас