Українці впевнені, що їм занижують зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці впевнені, що їм занижують зарплати

694
55% українців, що працюють, вважають, що їх заробітна плата не відповідає отриманій освіті, а також професійним знанням і навичкам, якими вони володіють. Такі результати опитування, проведеного кадровим порталом rabota.ua.
При цьому більше чверті опитаних респондентів заявили, що їм недоплачують дуже значно. Задоволені своїми доходами лише 2% українців.
В цілому підвищення зарплати хотіли б 92% опитаних.
15% українців вважають, що їх зарплата повинна бути у два рази вищою. Ще 15% хочуть підвищення на 75-100%. Про підвищення окладу в 1,5 рази і більше мріють 19% українців. 17% наших респондентів вважають, що їх зарплата повинна бути більшою на 10-25%.
Як повідомлялося раніше, істотного зростання заробітних плат у другому півріччі 2012-го не передбачається. На думку Олени Грищук, директора рекрутингової компанії "Форсаж", основним трендом 2012 року стала вимога від кандидата виконання набагато більшого кола обов'язків фактично без розподілу зарплати в бік підвищення. Триває тенденція реструктуризації заробітних плат, що дає можливість роботодавцю прив'язати заробітну плату до результатів роботи співробітника. Це насамперед стосується продавців усіх сфер та обслуговуючого персоналу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас