Обама лідирує в президентських перегонах з великим відривом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама лідирує в президентських перегонах з великим відривом

807
Президент США Барак Обама з великим відривом виграє президентські перегони у кандидата-республіканця Мітта Ромні, свідчать дані опитування, проведеного Pew Research Center.
Згідно з результатами дослідження, 51% опитаних зізналися, що підтримують Обаму або схиляються до того, щоб підтримати його на президентських виборах. У свою чергу, 41% підтримують конкурента чинного президента - екс-губернатора Массачусетса Мітта Ромні, передає РИА Новости.
Ці цифри близькі до липневих результатів опитування, а за підсумками восьми останніх опитувань Pew Research Center, проведених з січня цього року, Обама постійно зберігає лідерство з відривом від чотирьох до 12 відсоткових пунктів. Мінімальний розрив між кандидатами - чотири відсоткові пункти - відзначається в 12 штатах, де традиційно розгортається напружена передвиборча боротьба. Рейтинг Обами в Колорадо, Айові, Флориді, Мічигані, Неваді, Нью-Гемпширі, Північній Кароліні, Огайо, Віргінії і Вісконсині становить 48%, Ромні - 44%.
Практично всі опитування свідчать про лідерство Обами в президентських перегонах, і в той же час Pew Research Center відзначає, що рейтинг Обами для чинного голови держави не дуже високий. На думку експертів, виною тому - економічна ситуація в країні, радикально поліпшити яку Обама поки не може. Президентські вибори в США пройдуть 6 листопада.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас