Нафта торгується різноспрямовано на даних щодо запасів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано на даних щодо запасів у США

Енергетика
185
Світові ціни на нафту демонструють змішану динаміку в четвер на новинах від Федрезерву США і статистиці комерційних запасів сировини в країні за тиждень, свідчать дані торгів.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 09.31 мск знизилася на 0,09 долара, або на 0,09%, - до 88,82 долара за барель. Вартість вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent збільшилася на 0,01 долара, або на 0,01% до 105,97 долара за барель.
Комерційні запаси нафти в США (виключаючи стратегічні запаси) за тиждень, що завершився 27 липня, знизилися на 6,5 мільйона барелів, або на 1,7%, - до 373,6 мільйона барелів. При цьому загальні запаси бензину зменшилися на 2,14 мільйона барелів, або на 1%, і склали 207,9 мільйона барелів. Аналітики прогнозували зниження запасів на 1 мільйон і 800 тисяч барелів відповідно.
Федрезерв США напередодні не просигналізував про намір вживати заходів додаткової підтримки економіки, залишивши базову ставку та обсяг програми викупу активів без змін. "Сьогодні ринки зосередять увагу на новинах від ЄЦБ. ФРС не піднесла сюрпризів", - сказав агентству Bloomberg головний ринковий аналітик CMC Markets у Сіднеї Рік Спунер (Ric Spooner).
Крім того, під час торгів на вартість "чорного золота" можуть вплинути підсумки засідання Банку Англії, а також статистика щодо цін виробників єврозони, ринку праці і промислових замовлень США.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас