Кількість китайських мільйонерів перевалила за мільйон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість китайських мільйонерів перевалила за мільйон

924
Китай ставить нові рекорди за кількістю мільйонерів, що проживають в материковій частині країни. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.
Згідно з даними останнього видання журналу "Хужунь Репорт", загальна кількість китайських багатіїв зі статком понад 10 млн юанів ($1,6 млн) в 2011 році вперше перевалила за мільйонну позначку (1,02 млн людей).
Серед цих громадян – 63,5 тисяч мільярдерів, вказується в рейтингу. 84% заможних громадян проживають у східних, північних і південних районах Китаю.
При цьому велика частина заможних громадян все одно воліють проживати в Пекіні. У китайській столиці, за останніми даними, налічується близько 179 тисяч мультимільйонерів.
Як одну з основних причин того, що в останні кілька років "клуб китайських мільйонерів" стрімко поповнюється новими членами, журнал "Хужунь Репорт" називає підвищення цін на нерухомість і стабільно високі темпи економічного розвитку країни.
Нагадаємо, за 2011 рік кількість доларових мільйонерів у світі за минулий рік збільшилася на 12,2% до 12,5 млн осіб. Найшвидше зростання кількості мільйонерів спостерігалося в Сингапурі (+33%). Найбільша кількість мільйонерів живе в США - 5,2 млн осіб. Друге місце дісталося Японії, в якій налічується 1,53 млн мільйонерів, потім - Китай (1,11 млн).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас