Азаров попередив чиновників про наслідки відключення гарячої води у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров попередив чиновників про наслідки відключення гарячої води у Києві

985
Прем'єр-міністр Микола Азаров вимагає негайного вирішення проблем з водопостачанням у столиці.
Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду, передає Ліга.
Азаров повідомив, що отримує численні скарги громадян на те, що щорічна профілактика тепломереж не закінчується у встановлені нормативами терміни: "У багатьох містах гаряча вода зникає з завершенням опалювального сезону".
"Протягом місяця було відключено гаряче водопостачання у Дніпровському, Деснянському та Оболонському районах Києва. І нічого не робилося. З такою якістю влади довіру людей отримати неможливо", - зазначив він.
За його словами, Мінфін, Мінрегіонбуд і Київська міська державна адміністрація не могли домовитися про проведення розрахунків з компенсації різниці в тарифах.
"Я серйозно попереджаю: якщо люди не отримають вчасно передбачених комунальних послуг, за які вони, до речі, сумлінно платять, то будуть вжиті всі необхідні заходи. Вчора гаряче водопостачання, як мені доповіли, відновили. Тільки 21 будинок залишається на профілактиці. Але я цієї справи просто так не залишу. Вимагаю сьогодні ж доповісти, хто персонально винен у міністерствах та міській адміністрації в скандальному затягуванні рішення", - сказав Азаров.
Нагадаємо, з 23 квітня в Києві у зв'язку з випробуванням тепломереж почалося планове відключення гарячої води в житлових районах.
Нинішній графік випробувань сформований з урахуванням термінів проведення Євро-2012, а завершити випробування тепломереж планують у вересні.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас