Посол РФ в Україні вважає, що газові переговори до виборів не будуть розвиватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол РФ в Україні вважає, що газові переговори до виборів не будуть розвиватися

161
Посол РФ в Україні Михайло Зурабов вважає, що тема газових переговорів між Україною і Росією до виборів до Верховної Ради буде неактуальною, і Росія не висуватиме жодних пропозицій з цього питання.
При цьому він зазначив, що тема газових переговорів може виникнути після виборів і не відкинув, що Росія буде пропонувати ті ж умови, які пропонуються країнам, які бажають співпрацювати з Митним союзом.
"А вони взагалі-то відомі (умови - ред.). На тих же самих умовах на сьогоднішній день веде переговори ціла низка країн, які зацікавлені в побудові співпраці з Митним союзом. Ось наскільки ці умови будуть актуальні в листопаді - покаже час. До виборів ця тема неактуальна", - сказав Зурабов.
Як повідомлялося, раніше Газпром пропонував Нафтогазу знижку на газ 10%, одначе, на думку української влади, ціни ресурсу слід знизити з нинішніх $415 до $230-250 за 1 тис. куб.м.
Між тим, для європейських споживачів Газпром також відмовляється від подальшого зниження цін на газ, а в разі програшу в судах обіцяє припинити їм постачання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас