Integrites представляє інтереси великого корейського виробника на території СНД — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites представляє інтереси великого корейського виробника на території СНД

257
31 липня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила юридичним радником одного з найбільших виробників та експортерів вогнетривів – компанії Chosun Refractories Co., Ltd з питань вирішення спорів в СНД на загальну суму більш ніж 55 млн. дол. США.
В рамках проекту, МЮФ Integrites успішно представила інтереси Chosun Refractories Co., Ltd. в питаннях з вирішення низки спорів, предметом яких стала проблемна дебіторська заборгованість на загальну суму більш ніж 55 млн. дол.. США. Фактичними дебіторами виступили сталеварні заводи, які розташовані на території Росії, України та Казахстану. Процес вирішення спорів був ускладнений необхідністю пошуку та доведення взаємозв’язків між «технічними» компаніями дебіторів, які були використанні з метою оптимізації оподаткування та закупівель, та між сталіварними заводами.
Юридичний супровід Chosun Refractories Co., Ltd. здійснювався під керівництвом Управляючого партнера МЮФ Integrites В’ячеслава Корчева, Управляючого партнера російського офісу Романа Кривошеєва, за участю команди юристів Integrites у складі Дениса Копія, Олександра Рязанцева, Артура Третьякова та Олега Свентуха.
Chosun Refractories Co., Ltd. – лідер на ринку будівельних матеріалів, з більш ніж 70-річною історією. Для вдосконалення своєї продукції Chosun Refractories концентрує зусилля на постійних наукових розробках, які проводяться на власних дослідницьких потужностях компанії. Компанія спеціалізується на виробництві та експорті доменних печей та приладів до них.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас