Moody's погіршило прогнози щодо рейтингів 17 німецьких банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's погіршило прогнози щодо рейтингів 17 німецьких банків

Казна та Політика
438
Агентство Moody's в середу знизило прогноз щодо рейтингів 15 німецьких регіональних банків, а також IKB Deutsche Industriebank і Deutsche Postbank, повідомляє Agence France-Presse.
Рішення про зміну прогнозу було після того, як на перегляд з можливістю зниження було поміщено прогноз щодо кредитного рейтингу Німеччини - на початку тижня було змінено зі стабільного на негативний.
Перегляд прогнозів і зниження рейтингів можуть продовжитися, якщо кредитоспроможність німецьких регіональних і центральних банків буде і далі знижуватися, попередили в Moody's. Зміна прогнозу на негативний відбулася незважаючи на те, що виплата боргів низки банків гарантується центральним або місцевим урядами.
Нагадаємо, Moody's оголосило по Німеччині негативний прогноз, який означає 50-відсоткову ймовірність зниження рейтингів протягом трьох наступних місяців, 23 червня.
Тоді ж були поставлені на перегляд рейтинги Нідерландів та Люксембургу, а прогноз щодо кредитного рейтингу Фінляндії на стабільному рівні був підтверджений.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас