Більше 2000 будинків у Києві залишаються без гарячої води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше 2000 будинків у Києві залишаються без гарячої води

Енергетика
1062
"Київенерго" не включила гарячу воду в запланований термін через проблеми з видачею ліміту газу. В результаті в Оболонському, Дніпровському, Деснянському та частково Подільському районі 2000 будинків залишаються без гарячого водопостачання.
2000 будинків у Києві залишилися без гарячого водопостачання через брак газу. Про це повідомив перший заступник технічного директора "Київенерго" Юрій Гладишев під час виїзного засідання в Києві.
За словами чиновника, Київенерго було готове в запланований термін (23 липня) включити гарячу воду, проте у компанії виникли проблеми з видачею ліміту газу для ТЕЦ-6.
В результаті в Оболонському, Дніпровському, Деснянському та частково Подільському районі 2000 будинків залишаються без водопостачання.
"Проблема може бути вирішена вже до кінця тижня, якщо керівництво міста домовиться з Київенерго про фінансові питання", - повідомив Гладишев.
Нагадаємо, раніше в "Київенерго" повідомили, що в Голосіївському, Печерському і Дарницькому районах Києва з 27 липня до 10 серпня буде припинено подачу гарячої води у зв'язку з випробуванням теплових мереж.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас