All Biz розширює свою присутність на ринках медійної реклами СНД — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

All Biz розширює свою присутність на ринках медійної реклами СНД

188
Міжнародний ресурс All Biz здійснює експансію на ринки медійної реклами СНД та Східної Європи, розширюючи свою присутність на континенті.
10 липня All Biz уклав договір про співпрацю з найбільшим сейлз-хаузом Узбекистану, компанією Ледокол, який передбачає розміщення реклами великих узбекистанських компаній на ресурсі All Biz.
Раніше, наприкінці травня All.biz підписав контракт з одним з найбільших сейлз-хаузів Білорусії RG Media, наприкінці квітня був підписаний договір з польським сейлз-хаузом Evolution MediaNet, що входять у велику європейську рекламну групу Ballroom Network, а на початку квітня All Biz розпочав продаж реклами в Казахстані за допомогою ведучого гравця місцевого рекламного ринку - агентства Interactive Media Group.
Таким чином, All Biz за кілька місяців істотно розширив свою присутність на ринку медійної реклами в країнах СНД і Східної Європи.
"Аудиторією All Biz є керівники підприємств і кваліфіковані фахівці, які користуються ресурсом для пошуку тих чи інших товарів чи послуг. Враховуючи ділову, забезпечену аудиторію ресурсу, з All Biz охоче співпрацюють рекламодавці з таких сегментів як Automotive, Finance, Telecom, IT, розміщуючи на сайті банерну рекламу", - зазначив керівник департаменту міжнародної реклами All Biz Юрій Ніколаєв.
"На даний момент аудиторія сайту в Узбекистані ще не так велика, як у багатьох інших російськомовних країнах (в червні вона склала трохи більше 70 000 відвідувачів), але ми спостерігаємо її постійне зростання, і впевнені, що відкриття в січні цього року офісу компанії в Ташкенті забезпечить швидкий і динамічний розвиток проекту в Узбекистані", - сказав він. За інформацією ресурсу, сьогодні на сайті зареєстровано більше 6200 компаній з Узбекистану, їх кількість динамічно зростає, що веде до збільшення відвідуваності узбекистанської платформи All.Biz.
Міжнародний проект ALL BIZ - провідний світовий торгово-інформаційний ресурс, орієнтований на просування національних товарів на внутрішньому і зовнішніх ринках різних країн світу на 26 мовах. All Biz має офіси в 20 країнах світу - в Росії, Білорусі, Україні, Казахстані, Узбекистані, Азербайджані, Болгарії, Румунії, Молдові, Польщі, Індії, Аргентині, Бразилії, Туреччині, Китаї, В'єтнамі, Чилі, Перу, США та Єгипті.
Загальна річна аудиторія ресурсу складає більше 247 млн. відвідувачів із 200 країн світу.
На сьогоднішній день на ресурсі розміщено більше 900 000 компаній з 67 країн світу, каталог сайту налічує більше 15 млн. товарів і послуг.
За рейтингом Google AdPlanner ресурс All Biz входить в ТОП 500 найбільш відвідуваних сайтів світу, займаючи 415 місце.
За матеріалами:
all.biz
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас