Кількість заявок на допомогу з безробіття в США виросла на 34 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість заявок на допомогу з безробіття в США виросла на 34 тис.

Казна та Політика
144
Кількість американців, що вперше звернулися за допомогою з безробіття, минулого тижня збільшилася на 34 тис. - до 386 тис., йдеться в опублікованому в четвер звіті міністерства праці США.
Згідно з переглянутими даними, тижнем раніше кількість звернень становила 352 тис., а не 350 тис., як повідомлялося раніше.
Експерти, опитані агентством Bloomberg, очікували підвищення кількості заявок за тиждень, що завершився 14 липня, на 15 тис. відносно раніше оголошеного рівня - до 365 тис.
Менш волатильний показник - середня кількість заявок, поданих за останні чотири тижні, - опустився минулого тижня до 375,5 тис. з 377 тис. тижнем раніше.
Визначити поліпшення або погіршення ситуації на ринку праці стало набагато складніше в останні кілька тижнів, оскільки сезонне призупинення роботи підприємств з виробництва автомобілів не дозволяє міністерству праці провести адекватну корекцію показників. Можуть знадобитися тижні на те, щоб оцінити фактичну динаміку ринку праці.
"Нам доводиться ігнорувати дані за останні кілька тижнів, оскільки за ними дуже складно оцінити реальний стан економіки, - зазначив економіст JPMorgan Chase & Co. Деніел Сілвер. - Навіть маленька помилка в сезонних чинниках може привести до великих змін показників".
Кількість американців, що продовжують одержувати допомогу з безробіття, за тиждень, що завершився 7 липня, підвищилася до 3,314 млн з переглянутих 3,313 млн тижнем раніше. Експерти очікували зниження показника до 3,3 млн людей з раніше оголошених 3,304 млн
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас