Українські фондові індекси зростають у вівторок вранці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські фондові індекси зростають у вівторок вранці

Фондовий ринок
112
Торги на українському ринку акцій у вівторок відкрилися зростанням біржових індикаторів: індекс "Української біржі" (УБ) станом на 10:40 кв виріс на 1,07% - до 1165,06 пункту, індекс ПФТС - на 0,06 %, до 401,03 пункту.
Вранці на УБ більше за інших зростали акції Авдієвського коксохімічного заводу (+2,91%), Алчевського меткомбінату (+2,3%) і "Центренерго" (+2,08%). У "червоній зоні" торгувалися тільки акції Райффайзен Банку Аваль (-0,57%) і "Азовсталі" (-0,46%).
На ПФТС знижувалися акції Північного ГЗК (-1,25%).
На думку аналітиків інвесткомпанії "Велес Капітал", однією з найважливіших подій вівторка буде виступ в Конгресі США Бена Бернанке, від якого очікують натяку на чергове пом'якшення монетарних умов. Ці надії будуть вносити корективи в настрої інвесторів і рух світових індексів.
У свою чергу аналітики інвесткомпанії "ІФГ Капітал" відзначили, що надії на процес стимулювання поки діють на інвесторів значно краще від самого стимулювання: пом'якшення монетарної політики ЄС, Британії та Китаю не мало великого позитивного впливу на світові котирування, як і продовження операції Твіст.
Аналітики інвесткомпанії "Сортіс" з важливих новин, очікуваних у вівторок, відзначили публікацію корпоративної звітності Goldman Sachs, Coca-Cola і Johnson & Johnson після полудня.
За словами аналітика ІГ "ТАСК" Андрія Шевчишина, в центрі уваги ринків у вівторок будуть статистика Британії та США щодо інфляції, індекс економічних очікувань ZEW Німеччини і дані щодо промислового виробництва в США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас