Україна та Ізраїль можуть створити зону вільної торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Ізраїль можуть створити зону вільної торгівлі

387
Президент України Віктор Янукович і віце-прем'єр-міністр - міністр закордонних справ Ізраїлю Авігдор Ліберман обговорили питання створення зони вільної торгівлі між країнами.
"Обговорювалися питання створення зони вільної торгівлі, збільшення обсягів торгівлі між країнами", - сказав міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко, пише УНН.
"Ми виходимо з того, що цей рік може принести близько $1 млрд. загального обміну товарами і послугами", - зазначив він.
Грищенко також підкреслив, що за останній час Україна та Ізраїль ухвалили кілька принципово важливих рішень, які йдуть на користь громадянам обох країн. Зокрема мова йде про встановлення безвізового режиму. Також, за його словами, значну увагу сторони приділили обговоренню ситуації на Близькому Сході. Грищенко зазначив, що, зокрема, в Сирії проживають кілька тисяч українських громадян, і сьогодні українській владі важливо розуміти, як бачить, в тому числі, Ізраїль шляхи врегулювання ситуації.
Крім того, під час розмови обговорювалися питання українсько-ізраїльського співробітництва в науково-технічній сфері, зміцнення міжособистісних контактів, політичний діалог.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас