Названі найкращі авіакомпанії світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі найкращі авіакомпанії світу

1106
Найкращою авіакомпанією світу в 2012 році визнана Qatar Airways. Компанія займає перше місце в рейтингу другий рік поспіль.
Як повідомляє британська компанія Skytrax, що спеціалізується на вивченні світового ринку авіаперевезень і щорічно складає рейтинги кращих аеропортів та авіакомпаній року, нагорода World's Best Airline була вручена під час авіасалону Фарнборо.
Найпрестижніша нагорода в галузі авіаперевезень вручається компанії на знак визнання того, що вона надає кращий сервіс і відповідає всім стандартам якості авіаперевезень.
Qatar Airways має 109 літаків, яким в середньому всього 4 роки. Компанія літає на всі шість континентів.
На другому місці в рейтингу найкращих авіакомпаній виявилася Asiana Airlines.
Третє місце дісталося сингапурській Singapore Airlines, четверте - компанії Cathay Pacific Airways з Гонконгу, а п'яте японській ANA All Nippon Airways. Далі йдуть Etihad Airways, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways International і Malaysia Airlines.
В Європі найкращою визнали Turkish Airlines, а друге і третє місця дісталися Lufthansa і Swiss International Air Lines. У Східній Європі перше місце дісталось Трансаеро, друге і третє - Аерофлот і Czech Airlines.
Нагадаємо, в минулому році найкращою в світі була визнана компанія Qatar Airways, а в 2010 році південнокорейська авіакомпанія Asiana Airlines.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас