Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці "підсіли" на тренінги і мовні курси

4124
Додаткову освіту отримували 88% співробітників українських офісів, пише "Дело".
Найпопулярніші види додаткової освіти - мовні курси (49%) і професійні тренінги (52%), досить популярною є також друга вища, її отримали або тільки отримують 30% респондентів.
Найчастіше додаткову освіту отримують жінки і чоловіки, які працюють на позиціях менеджерів середньої ланки або лінійних фахівців.
При цьому за освіту співробітники в основному платять самі, роботодавці не поспішають компенсувати навчання - в 12% випадків наймач повністю оплачував навчання, а 23% виділяв частину суми.
Єдиний виняток топ-менеджери - їм компанія повністю або частково оплачує навчання майже в половині випадків (53%). Чим нижчий ранг співробітника, тим менші його шанси отримати компенсацію від компанії. Менеджерам середньої ланки компенсують частину або повне навчання в 34% випадків, лінійним співробітникам в 27%.
Вчитися в найближчому майбутньому хотіла б переважна більшість опитаних. Найбільш актуальне завдання підтягти іноземну мову - саме таке навчання необхідно 55% респондентів. Важливі також професійні тренінги (40%), МВА (21%), та й другу вищу не проти отримати майже чверть респондентів.
Головними причинами небажання вчитися більше названі відсутність часу (34,7%) і впевненість у власному високому професійному рівні (30%).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас