Нафта дешевшає у четвер після зростання ціни напередодні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає у четвер після зростання ціни напередодні

Енергетика
421
Світові ціни на нафту знижуються в четвер в рамках корекції - напередодні було зафіксовано їх стійке зростання після статистики щодо запасів сировини в США, свідчать дані бірж.
Вартість серпневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 08.34 мск знизилася на 0,21 долара, або на 0,24%, - до 85,6 долара за барель. Ціна серпневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,3 долара, або на 0,3%, - до 99,93 долара за барель.
У середу нафта подорожчала більш ніж на 2% після того, як стало відомо, що комерційні запаси нафти в країні за тиждень, що завершився 6 липня, знизилися на 4,7 мільйона барелів, або на 1,2% - до 378,2 млн барелів. При цьому аналітики прогнозували зниження всього на 1,38 мільйона барелів.
"Щоб ринку нафти продовжувати зростати з поточних оцінок, нам необхідно бачити стійке зростання в трьох великих економіках - США, Китаю і Європи", - відзначає головний ринковий аналітик CMC Markets Asia Pacific Pty в Сіднеї Майкл Маккарті (Michael McCarthy), слова якого наводить агентство Bloomberg.
Дані щодо ВВП Китаю в другому кварталі будуть оприлюднені в п'ятницю. Згідно з прогнозами аналітиків, показник виріс на 7,7% в річному вирахуванні після зростання на 8,1% кварталом раніше.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас