Кількість "спрощенців" за останні півроку збільшилась на 15% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість "спрощенців" за останні півроку збільшилась на 15%

Казна та Політика
425
Кількість "спрощенців" за останні півроку збільшилася на 15%, і вони стали платити в чотири рази більше податків, повідомила прес-служба ДПС.
Голова ДПС Олександр Клименко вважає, що прогнози податкової щодо збільшення кількості дрібних підприємств виправдалися.
"Наші прогнози виправдалися, наші розрахунки були професійними. Що стосується "спрощенців", то їх кількість сьогодні зросла на 15%. Ми провели всі необхідні послуги, ми разом провели дуже масштабну перереєстрацію, видали безстрокові свідоцтва, надали всі необхідні роз'яснення - це була дуже копітка, професійна робота, ми майже прийшли до кожного, хто потребував нашої уваги, наших роз'яснень", - сказав Клименко.
За його словами, в Україні з'явилося 149 тисяч нових підприємців, а сплата податків від цієї категорії платників збільшилася в чотири рази.
Клименко також повідомив, що податкова йде назустріч малому та середньому бізнесу і легко відшкодовує ПДВ.
"Ми також за перше півріччя зробили дуже великий крок назустріч малому та середньому бізнесу, і сьогодні суми, які заявляються цим середнім сегментом, відшкодовуються вчасно", - сказав Клименко.
За його словами, відшкодування в автоматичному режимі отримують 1,5 тисячі підприємств.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас