МЗС: Путін і Янукович в Ялті підпишуть 10 угод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: Путін і Янукович в Ялті підпишуть 10 угод

Енергетика
1465
Президент України Віктор Янукович і президент РФ Володимир Путін 12 липня в Ялті під час засідання Російсько-Української міждержавної комісії підпишуть низку угод. Про це під час брифінгу повідомив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.
"Це буде п'яте засідання Міждержавної комісії. Вона працює на рівні президентів. І в рамках цього засідання доповідати будуть керівники всіх підкомісій. Починаючи з культурно-гуманітарного співробітництва, закінчуючи комісією з міжнародного співробітництва. Фактично будуть доповідати міністри з обох сторін про проведену роботу", - сказав Волошин.
За його словами, Україна під час засідання має намір підняти питання демаркації кордону, делімітації в Азовському і Чорному морі, питання захисту громадян.
"За підсумками планується підписання більше 10 угод. В принципі, це буде не просто діалог, а буде вирішена ціла низка практичних питань. Ми розраховуємо на те, що ця зустріч задасть нову динаміку наших відносин", - підсумував Волошин.
Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович перебуває в Криму в робочій відпустці, під час якої в його графіці заплановано низку зустрічей і переговорів. Зокрема, 12 липня під головуванням президента України Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна в Криму відбудеться засідання Російсько-Української міждержавної комісії. Крім цього, протягом робочої відпустки голова держави має намір відвідати з робочими поїздками декілька регіонів України.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас