Нові банки обирають рішення компанії CS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові банки обирають рішення компанії CS

503
У МЕЛІОР БАНКУ завершилося впровадження у промислову експлуатацію трьох систем компанії CS. Починаючи з весни цього року успішно функціонують АБС Б2, інтернет-банкінг iFOBS для обслуговування юридичних клієнтів банку та система HRM&Payroll::eCSpert.
МЕЛІОР БАНК є новим учасником банківського ринку України, зареєстрованим НБУ у лютому цього року. Молодий дніпропетровський банк, який прийняв рішення використовувати програмне забезпечення компанії CS, має намір динамічно розвиватися та зайняти гідне місце в банківському секторі.
Системи компанії CS, встановлені в банку, призначені для автоматизації широкого спектру бізнес-процесів та фінансових інструментів. Вони здатні повною мірою задовольнити потреби починаючого банку в автоматизації бізнесу, а також підтримати та стимулювати його розвиток.
Комплексна автоматизація банківської діяльності в МЕЛІОР БАНКУ здійснюється за допомогою флагманського продукту компанії CS – автоматизованої банківської системи Б2. Система сприяє розширенню спектру реалізованих послуг банку та зменшенню собівартості банківських операцій. При цьому вона враховує всі вимоги державних органів до обов’язкової звітності.
Інтернет-банкінг iFOBS є каналом дистанційного обслуговування з широким набором послуг, що надаються. Забезпечуючи високу безпеку передачі даних, система дозволяє клієнтам оперативно здійснювати всі операції з рахунками або отримувати пов’язану інформацію практично з будь-якої точки світу. При цьому в банку відбувається збільшення комісійного доходу, скорочення паперового документообігу і витрат на працю менеджерів.
Встановлена система управління персоналом та розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert дозволяє банку оптимізувати задачі відділу кадрів, менеджера по персоналу, та надавати дані по кадрам, які будуть використані для розрахунку заробітної плати. Також система автоматизує задачі з розрахунку заробітної плати, розрахунку податків на доходи працівників підприємства, відрахувань із фонду оплати праці і формування звітності за цими задачами.
Варто зазначити, що в черговий раз продукти компанії зарекомендували себе в якості кращих інструментів ведення банківського бізнесу, граючих лідируючу роль на українському ринку, про що свідчить підвищений інтерес до них зі сторони нових банків.
Про банк:
Публічне акціонерне товариство "МЕЛІОР БАНК" отримало банківську ліцензію 24 лютого 2012 року. Банк починає свій перший рік діяльності. Акціонери, менеджмент і персонал МЕЛІОР БАНКУ орієнтовані на відповідальне відношення до бізнесу і бюджету клієнтів.
МЕЛІОР БАНК – банк з українським капіталом та розумінням специфіки українського фінансового ринку. Гнучкість, застосування нестандартних рішень, увага до кожного клієнта та оперативність – стандарти співробітництва банку.
З 22 березня 2012 року МЕЛІОР БАНК є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
27 квітня 2012 року на засіданні рейтингового комітету НРА "Рюрік" прийнято рішення про присвоєння ПАТ "МЕЛІОР БАНК" довгострокового кредитного рейтингу позичальника інвестиційної категорії на рівні uaBBB з прогнозом "Стабільний". Відповідно до національної рейтингової шкали позичальник чи окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю в порівнянні з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами. Прогноз "Стабільний" вказує на відсутність передумов для зміни кредитного рейтингу в найближчий перспективі.
Про компанію
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій вже понад 14 років і спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі та розвитку систем автоматизації банків і страхових компаній.
Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПЗ, який має статус Oracle Platinum Partner.
Компанія CS є розробником автоматизованої банківської системи Б2 і системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS.
Контакти:
PR-відділ
Компанія CS
pr@csltd.com.ua
057 760 13 67
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас