Кличко - Томпсон: молодший брат повертається на ринг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко - Томпсон: молодший брат повертається на ринг

1302
Бити супротивників по другому разу - це вже звична справа для братів Кличків. Перевага їх занадто помітна, а бої проводити треба, от і виходить, що деякі противники повторюються, правда, інші, більш обережні, успішно ухиляються від виходу в ринг проти одного з братів. Тоні Томпсон не з ухильних, він навпаки після поразки від Володимира в 2008 році зробив все, щоб знову битися з ним. І це само по собі може викликати лише повагу.
Та й взагалі, Тоні - один із найцікавіших супротивників братів за останні роки. Він і в рингу протримався довго, до 11 раунду. І почав той поєдинок непогано, а подальші проблеми згодом, за прикладом інших колег, списав на отриману у 2 раунді травму. Володимир недавно вичерпно прокоментував цей момент, мовляв, травми у всіх і не варто на цю тему спекулювати.
Тоні Томпсон примітний тим, що не дуже поступається братам Кличкам за антропометричними даними. Він тільки на 3 см нижчий від Володимира, а за розмахом рук навіть перевершує його. Ще він лівша. І відсоток нокаутів у Тоні, хоч і не Кличківський, але вельми непоганий - 63% (24 з 36). До речі, всі п'ять своїх боїв після Кличка Томпсон завершив достроковими перемогами, тільки раз провозившись до 9 раунду. У відбірковому бою Тоні нокаутував Моріса Харріса в 3 раунді.
Таким чином, Володимиру доведеться відійти від звичайної тактики бою проти швидких "малюків". Втім, як показали події минулого поєдинку, зріст Томпсона істотним чином не позначився, і Кличко зробив свою роботу, як звичайно.
Все це, звичайно, не означає, що бій для Володимира буде легким. Все-таки, Тоні Томпсон - обов'язковий претендент, до того ж що йде на другу спробу. І напевно, враховуючи, що йому 40 років, останню. Все це, власне, і говорив Володимир Кличко напередодні бою, з одного боку, підкидаючи поліна в багаття розкрутки поєдинку, з іншого боку - говорив цілком очевидні речі. Що ж, ми й не хочемо побачити легкий бій Володимира Кличка типу поєдинку проти Мормека. Це не дуже цікаво. Враховуючи існуючий розрив між братами і найсильнішими іншими суперважковаговиками - бій з такими хлопцями як Мормек, звичайно, приречений стати смішним.
Поєдинок проти Тоні Томпсона на прізвисько Тигр смішним не буде. Скільки раундів протримається американець цього разу і чи зможе він здивувати Володимира, який теж знає все про свого противника - побачимо вже завтра ввечері. Поки ж можна залишати прогнози.
За матеріалами:
sport.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас