У Москві оштрафували провідні російські авіакомпанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві оштрафували провідні російські авіакомпанії

297
Провідні авіакомпанії Росії оштрафовані за порушення законів про протидію корупції за підсумками проведеної перевірки Московської прокуратури з нагляду за виконанням законів на повітряному і водному транспорті, повідомила Генпрокуратура РФ.
Як передає Прайм текст релізу: "Встановлено, що ВАТ Аерофлот, ЗАТ Домодєдово КАРГО, ВАТ Аеропорт Внуково, ТОВ Лукойл Авіа взяли на роботу колишніх державних службовців. Одначе з порушенням вимог Федерального закону "Про протидію корупції", роботодавці не повідомили про укладання трудових договорів на попередні місця роботи держслужбовців".
За підсумками перевірки відносно начальника відділу кадрів ВАТ Аеропорт Внуково порушено п'ять справ про адміністративні правопорушення за статтею "Незаконне залучення до трудової діяльності або до виконання робіт або надання послуг державного або муніципального службовця або колишнього державного або муніципального службовця".
Судами вже розглянуто чотири справи, до адміністративної відповідальності притягнуто ВАТ Аерофлот і ВАТ Аеропорт Внуково. Їм призначено штрафи на загальну суму 300 тисяч рублів.
Крім того, начальник відділу кадрів ВАТ Аеропорт Внуково оштрафовано на 20 тисяч рублів. Відносно ЗАТ Домодєдово КАРГО, ТОВ Лукойл Авіа справи про адміністративні правопорушення розглядаються, уточнило відомство.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас