Саакашвілі: У Грузії вдалось повністю викорінити корупцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі: У Грузії вдалось повністю викорінити корупцію

1689
Уряду Грузії вдалося повністю ліквідувати корупцію та кримінальну діяльність в державі, а також уникнути політизації МВС.
Про це в середу заявив президент Грузії Михаїл Саакашвілі, представляючи нового голову МВС Бачану (Бачо) Ахалая співробітникам відомства, повідомляє агентство Новини-Грузії.
"До Грузії ніколи не повернуться корупція і кримінал, як не старалися деякі...", - сказав він.
Президент також підкреслив, що грузинська поліція деполітизована. За словами Саакашвілі, в Грузії вдалося створити "одну з найкращих поліцій в Європі". "Згідно з останніми дослідженнями ЄС, Грузія названа однією з найбезпечніших країн у світі", - підкреслив президент.
У своїй промові Саакашвілі також зазначив, що колишній голова міністерства Вано Мерабішвілі "зумів виконати свою історичну місію по вищому розряду". Під історичною місією президент мав на увазі "реформування правоохоронної системи".
Вано Мерабішвілі очолив грузинське МВС в грудні 2004 року. Після зміни уряду, яка сталася на початку липня цього року, він став прем'єр-міністром країни. Саакашвілі неодноразово називав його "хребтом влади, досвідченим і знаючим працівником".
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас